Bonsai Verzorging

Heb je altijd al graag een bonsai boompje willen hebben maar weet je niet hoe je deze moet verzorgen.

Het wachten is verleden tijd want met So Chinese Medicine’s Bonsai verzorging kan je nu je bonsai boompje binnen brengen voor verzorging !

Fujikawa Kouka-en 82

Na enkele jaren ervaring met Bonsai en workshops te hebben gedaan met bekende Bonsai Meesters in België en Japan heb ik kennis opgedaan en beslist om de beginnende bonsai enthousiast te helpen met hun bonsai en zo hun fantastische hobby te verbeteren en er voor te zorgen dat deze niet stuk gaat door het verlies van hun bonsai boompjes.    Meestal gaan deze bonsai boompjes dood doordat de mensen niet weten hoe ze deze moeten verzorgen. De correcte manier van water geven, op het juiste tijdstip snoeien en verpotten zijn enkele zaken die heel belangrijk zijn en die niet altijd gezegd worden wanneer we een bonsai aankopen en zeker niet wanneer we die in een plantenzaak kopen in plaats van in een gespecialiseerde bonsai zaak.

Fujikawa Kouka-en 11

Bonsai Diensten

Hulp met het snoeien, verpotten, bedraden ,bemesten en vormen van de bonsai boompjes.

De beginnende Bonsai enthousiast mag zijn bonsai binnen brengen voor een snoeibeurt , verpotten, bedraden en vormen. Ook kan ik een bemesting schema opstellen voor de specifieke boom naargelang in welke staat van ontwikkeling deze is.

Samen met de eigenaar zal ik de mogelijkheden en acties bespreken en de genoemde werken uitvoeren .

Dit alles is natuurlijk afhankelijk van seizoen en tijdstip gebonden.

Bonsai Hotel

Ga je met vakantie en heb je niemand om je bonsai water te geven.

Breng dan je bonsai binnen en ik zorg voor de nodige watergift.

opname zonder titel-001

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close